Marci

Abonament la stiri


Conditii de utilizare


Sunteti bineveniti la ABELCONSTRUCT ® si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite in anumite conditii. Daca vizitati magazinul Abelconstruct.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de Abelconstruct.ro, inseamna ca acceptati Conditiile de Utilizare descrise mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.
CONFIDENTIALITATEA
Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.
COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la Abelconstruct.ro mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul Abelconstruct.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.
DREPTURI DE AUTOR
Continutul acestui site (text, grafica, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea ABELCONSTRUCT prin Marca inregistrata "ABELCONSTRUCT®" si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru pozele digitale afisate, schite, documente si anumite texte (articole) sunt produse, reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor poze, descrieri tehnice, schite, precum si pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui site este Interspire Shopping Cart is ecommerce software with complete online order management, modificat si revizuit.
ACCESUL IN WEBSITE
ABELCONSTRUCT ® va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris;
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice Abelconstruct.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele Abelconstruct.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a Abelconstruct.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila Abelconstruct.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.
CONTUL DUMNEAVOASTRA
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar cumpararea (achizitia) poate fi facuta numai catre un adult.
ABELCONSTRUCT® isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.
IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Abelconstruct.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.
RISCUL DE PIERDERE
Toate produsele cumparate de la ABELCONSTRUCT intra sub incidenta unei comenzi sau contract de transport. Aceasta inseamna ca transportatorul isi asuma riscul pierderii sau degradarii produsului si de asemenea Dvs. consimtiti raspunderea transportatorului si intelegeti ca acesta (transportatorul) va fi cel care va va despagubi in aceste cazuri ("FAN CURIER).
DESCRIEREA PRODUSELOR
Abelconstruct.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, Abelconstruct.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si 100 % actuala. Precizam ca exista posibilitatea foarte mare ca poza produsului prezentat pe site sa fie vizualizat in culori si nuante diferite de la monitor la monitor. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau formei din fotografie sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Oricum ptr. a evita neintelegerile de acest fel este necesar ca inainte de a finaliza Comanda sa va consultati telefonic cu unul dintre Consultantii de Vanzari. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul Expediere si Retururi.
PARTENERII NOSTRI
Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai Abelconstruct.ro, produsele fiind expediate direct de catre acestia. Pentru a va oferi mai multe informatii, va putem pune la dispozitie o serie de link-uri si informatii care va pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situatii Abelconstruct.ro isi asuma o raspundere limitata care se refera numai la partile gestionate de noi. Va recomandam sa cititi cu atentie Conditiile de Confidentialitate si utilizare furnizate de terti, acolo unde acestea exista.
DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA
Abelconstruct.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. Utilizarea acestui website se face pe raspunderea utilizatorului.
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Abelconstruct.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. Abelconstruct.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
Abelconstruct.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.
SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Proprietarul Abelconstruct.ro (Sc Abel srl) va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania de pe langa sediul social al Sc Abel srl Bucuresti
POLITICILE ABELCONSTRUCT - MODIFICARI
Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale Abelconstruct.ro precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la Abelconstruct.ro. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la Politicile Firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste Conditii de Vizitare si Utilizare ale magazinului Abelconstruct.ro