Marci

Abonament la stiri


Cum aflu preturile?

 

1. Alege-ti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul CERERE OFERTA pentru a-l adauga in CONT. In cazul in care produsul cautat nu apare pe site puteti sa ne contactati telefonic sau prin email si va vom furniza informatiile necesare si pretul pentru acel produs. 

2. Contul dvs  

Veti fi directionat in pagina contului dvs, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

3. Trimiterea cererii de oferta

Pentru a putea sa trimiti o cerere de oferta trebuie sa ai deschis un cont si sa fi logat. Daca nu esti logat in momentul cand trimiti o cerere pe  ABELCONSTRUCT te va  redirectiona automat catre sectiunea de logare sau de creare a unui cont nou, fara a pierde din memorie produsele pe care tu le-ai ales pentru cumparare. Aceste produse le poti gasi mereu in sectiunea "Contus dvs temporar".

 

4. Date personale

Completati datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, deoarece un consultant va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Daca doriti sa achizitionati pe firma trebuie sa completati formularul cu datele firmei.