Marci

Abonament la stiri


Despre noi

S.C. ABEL S.R.L. a luat fiinta in anul 2000, avand ca obiect de activitate comertul cu piese si accesorii auto pentru autovehicule, activitate ce s-a desfasurat intr-un spatiu comercial inchiriat in incinta COMPLEXULUI MULTIFUNCTIONAL AUTOVIT, avand un numar de sapte angajati.Aceasta echipa condusa de Dl. IOAN GABRIEL RUS, absolvent al Facultatii RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE din cadrul UNIVERSITATII CRESTINE „DIMITRIE CANTEMIR’’, reuseste sa obtina rezultate deosebite atat in anul 2000 – cifra de afaceri neta = 428.200 Ron,cat si in anul 2001 – cifra de afaceri neta = 1.135.457.Ron, fapt ce l-a determinat pe conducatorul societatii sa extinda activitatea prin inchirierea altor spatii in incinta aceluiasi complex,si implicit sa angajeze personal in vederea desfasurarii activitatii propuse.


Urmand acelasi trend, societatea inregistreaza an dupa an profit, si in anul 2007 achizitioneaza un teren in suprafata de 2200mp,in Orasul Fundulea, Jud. Calarasi, avand drept scop construirea unei hale de productie confectii metalice, fapt ce duce la schimbarea obiectului de activitate in anul 2008. Cifra de afaceri neta aferenta exercitiului financiar 2007 este de 6.021.232 lei, a anului 2008 este de 4.431.999, a anului 2009 este de 2.426.307 lei,iar a anului 2010 este de 6.495.156 lei,si pentru 30.06.2011,aceasta este de 2.461.448 lei. Baza materiala proprie si managementul societatii permit in prezent realizarea unei cifre de afaceri in crestere, situand societatea in categoria intreprinderilor mijlocii.


Datorita concurentei foarte puternice pe piata confectiilor metalice, conducerea societatii elaboreaza si aplica o noua strategie in vederea indeplinirii obiectivelor propuse.S.C. ABEL S.R.L. detine o cota de aproximativ 5% pe acest segment de piata, facand fata cu succes concurentei.Acest lucru se datoreaza adaptarii produselor la nevoile cumparatorilor.Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi se efectueaza in mod sistematic studii de piata in baza carora se definitiveaza solutiile constructive, tehnice si se executa prototipul.In acest fel oferta pe care o aduce S.C. ABEL S.R.L. pe piata contine o gama larga de produse adaptate la cerintele pietei.


Flexibilitatea productiei, inlocuirea rapida a produselor care nu au succesul scontat, asimilarea rapida a noilor produse sunt esentiale pentru mentinerea superioritatii pe piata.Datorita complexitatii produselor fabricate in cadrul societatii, S.C. ABEL S.R.L., foloseste o gama larga de materii prime, grupate in patru mari categorii:materiale feroase, material lemnos, lacuri, vopsele si diluanti si accesorii.Societatea acorda cea mai mare atentie aprovizionarii cu prima si a doua categorie de materii prime din care au stocuri pentru cel putin doua trei luni datorita dificultatilor intampinate in aprovizionarea acestora.In ceea ce priveste lacurile, vopselele si diluantii exista mai multe firme particulare ( FABRYO CORPORATION, POLICOLOR, ETC.) care ofera produse de foarte buna calitate iar aprovizionarea acestora nu necesita un efort special.
Pentru restul de materii prime si accesorii societatea lucreaza cu stocuri destul de mari pentru a reduce cheltuielile de transport.


Desfacerea produselor, executarea prestarilor de servicii si comercializarea pieselor si accesoriilor auto precum si a materialelor de constructii se realizeaza direct de catre ABEL cu mijloacele de transport proprii pe baza de comenzi.
Canale de distributie:
ROSAL ECOLOGIC, ROSAL GRUOP, ROMBLOCK, MERIDIAN SUD, NESTY AUTO SERVICE, AUTO COBALCESCU, BALCOVI, ROMBAT S.A., EGRES COM, PRIMARIA SECTOR 2, ISU DEALUL SPIRII, AUTOVIT S.A., U.M. 0731, U.M.0596, AUTO MARCUS, APOLODOR COMIMPEX, ANIF SIC.OLT ARGES, ALL CARS COM 95, DIRECTIA POLITIEI COMUNITARE, ADMINISTRATIA STRAZILOR, etc. si diverse persoane fizice, avand contracte incheiate si de asemenea comenzi ferme ( persoane fizice).
Din implementarea acestei strategii rezulta urmatoarele avantaje economice:


- un furnizor capabil care sa asigure gama de produse necesare pietei romanesti;
- reducerea riscului de nelivrare/intarziere a livrarilor de catre furnizori;
- controlul direct asupra productiei;
- pretul de achizitie al produselor mai mic;
- participarea la profitul societatii sub forma dividendelor;
Salariatii si principalii actionari beneficiaza de:
- siguranta locului de munca;
- cresterea salariilor si imbunatatirea conditiilor de lucru;
- asigurarea comenzilor la toata capacitatea de productie a societatii;
- siguranta pietei de desfacere;
- sursa de finantarea investitiilor necesare pentru mentinerea competitivitatii;
- reducerea costurilor;
- dividende din profitul societatii.


In anul 2009, ca si in anii precedenti – 2007-2008 – se prevede o crestere sensibila a cererii pe piata romaneasca, iar preturile nu bat nici ele pasul pe loc.
Confectiile metalice reprezinta o afacere profitabila in conditiile in care mana de lucru si materia prima sunt destul de ieftine, comparativ cu alte tari europene.Cele mai cautate produse sunt produsele efectuate din fier forjat ; balustrade, porti, garduri, scari, etc.Masuratorile se realizeaza la domiciliul clientului si in functie de acestea se realizeaza comanda, livrarea facandu-se in functie de amploarea si complexitatea comenzii.Transportul si montajul se fac tot in functie de amploarea comenzii.In ceea ce priveste clientii, SC.ABEL, lucreaza in cea mai mare parte cu persoane fizice din Jud.Ilfov, Bucuresti si toata tara. De asemenea se primesc comenzi si de la primarii, hoteluri, pensiuni sau diverse sedii de firme din tara si Bucuresti.
In ceea ce privesc cosurile de gunoi, bancutele, materialele de constructii precum si piesele si accesoriile auto,lucrari de peisagistica avem incheiate contrcte pe termen lung cu ROSAL ECOLOGIC, ROSAL GROUP, ROMBLOCK,CONSTAD INTERNATIONAL toate din Bucuresti si pe baza de contracte si comenzi la persoane fizice, primarii si altii.
Profitul net previzionat pentru perioada 2008 – 2013 este 4.050.753 lei, cu mult mai mare fata de capitalul social la momentul infiintarii.


La elaborarea si aplicarea strategiei, S.C. ABEL S.R.L.,a tinut cont de noile conditii interne si internationale in care societatea isi desfasoara activitatea pentru ca in acest fel sa se poata defini mijloacele si caile necesare ce trebuiesc folosite in vederea determinarii unei orientari economice viabile care sa ghideze conducerea societatii pentru realizarea obiectivelor propuse.
Societatea noastra isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor,executand lucrari de o mare diversitate si complexitate,cum ar fi:


-constructii civile si industriale
-lucrari edilitare si reabilitare sistem rutier
-peisagistica
Constructii civile si industriale
-executie si montaj hale de productie
-executie hidroizolatie pe radiere
-executie de consolidari si reabilitari de constructii civile
-executie consolidari prin subzidire,conform documentatiei tehnice aferente
-constructii metalice usoare cu placare de pereti si acoperis cu panouri de tip sandwich termoizolante.
Alte tipuri de constructii
-compartimentari din zidarie si gips carton
-amenajari ale tavanelor din gips carton si tavan casetat
-instalatii sanitare si electrice dezvoltate conform celor mai noi standarde europene
-ferestre din aluminiu cu rupere termica si geam termopan reflexiv
-usi,din materiale lemnoase cat si din aluminiu si pvc
-compartimentari din zidarie si gips carton
-amenajari ale tavanelor din gips carton si tavan casetat
-instalatii sanitare si electrice dezvoltate conform celor mai noi standarde euopene
-ferestre din aluminiu cu rupere termica si geam termopan reflexiv
-usi,din materiale lemnoase cat si din aluminiu si pvc
Unitati de invatamant din sectoarele 2 si 3(scoli generale si gradinite).
-zidarie, glet de ipsos,vopsele interioare si exterioare
-instalatiile de incalzire centrale ale unitatilor,schimbarea vanelor existente cu unele noi si montarea acestora conform standardelor in vigoare.
-ferestre din aluminiu cu geam termopan
-garduri imprejmuitoare cu suport de beton si panouri metalice
-confectionarea in regim propriu a confectiilor metalice
S.C.AMBASADOR EVENTS SRL-contract nr.14/11.03.2011
-montat panouri de lemn 3000x2400
-confectionat poarta auto cu 2 usi batante 4750x2200
-poarta pietonala
-confectionat stalp metalic si pahar de sustinere
PERSOANA FIZICA: POPTEAN LILIANA-contract nr.15/22.03.2011
-executie poarta culisanta 2.59x2
-executie poarta pietonala 0.95x1990
-executie panou gard 1940x2000
-executie panou gard 2470x1800
Executie stalp 80x80x2-2280
S.C. LICHTGITTER RO SRL-contract nr.24/09.05.2011
-executie de gratare electroforjate-SP,executate conform DIN 24537 din material S235JR,zincat termic conform DIN EN ISO 1461
S.C. ARS ACADEMY SRL
-reamplasarea monumentului de for public dedicate memoriei omului politic Lascar Catargiu
SNTFC CFR CALATORI SA-contract de cesiune nr.1/29.01.2008
-lucrari de reparatii dormitor personal de drum
-desfacere tencuieli la fatade executate cu terasit,dolomit sau similare
-montarea si demontarea schelei metalice tubulare pentru lucrari pe suprafete verticale
-tencuieli exterioare,driscuit in camp continuu cu mortar,ciment
-placari cu placa polistiren expandat
-captusiri de sustinere si protectie a masei izolari fibroase cu impletitura de fibre de sticla
-geamuri termoizolante
-demontarea confectiilor metalice orice tip cu sau fara recuperare
-montarea tamplariei metalice
-executarea de glafuri la ferestre
-executarea de profile exterioare la fatade
-finisarea suprafetelor netede de beton cu plastifiant U
-montat hidroizolatii cu carton bituminat
SNTFC CFR CALATORI SA-contract nr.4/09.02.2011
-reparare cabina WC si tocuri de usi la dormitor personal de tren din Statia Ploiesti Sud
SNTFC CFR CALATORI SA-contract nr.47/08.12.2010
-reparare dormitor personal tren din Statia Targoviste
SNTFC CFR CALATORI SA-contract nr.46/08.12.2010
-reparare dormitor personal tren din Statia Ploiesti Sud
-spalare manuala a tencuielilor specifice la fatade
-glet de ipsos la pereti si stalpi
-vopsire,zugraveli cu vopsea lavabila
-vopsitorii in ulei la pereti si tavane
-demontare tamplarie din lemn
-montat usi si tamplarie pvcdemontare pardoseli din placi sau dale rigide din pvc
-placaj cu placi Cesarom la interior si exterior pe mortar de ciment
-executie de pereti despartitori din gips carton
-executie de instalatii electrice
Lucrari edilitare si reabilitare sistem rutier
S.C.ARHITRAVA SRL-contract nr.109/25.09.2011
-asfaltat suprafete
-decopertat asfalt
-nivelat strat uzura
-turnare beton
-turnat bitum pentru strat suport pentru alei
-turnat asfalt pentru trotuare pe fundatie de beton
Lucrari de peisagistica
S.C.CONSTAD INTERNATIONAL SRL-contract 9/20.02.2010
-executarea serviciilor de amenajare si intretinere a spatiilor verzi pe raza sectorului 3
-toaletat si defrisat arbori
-cosit
-tuns gard viu
-plantat arbori si arbusti
-plantat flori
-gazonari cu sau fara imbunatatirea solului
-udare spatii verzi
-pregatirea terenului pentru amenajare
-lucrari de inlociure a solului
-lucrari de fertilizare a solului
-ingropat , dezgropat si tuns trandafiri
-amenajare alei cu beton,nisip,balast
-montare,intretinere,reparatie,confectionare banci
-confectionare si montare balustrade,porti, copertine metalice
-confectionat si montat panouri metalice
DOTARI
-motocompresoare
-cilindru compactor
-autocamion 16t
-masini electrice de gaurit Bosh,Machita,Einhen
-betoniere(malaxoare) 150,250 l
-polizoare electrice
-aparate de sudura
-fierastraie circulare
-popi metalici
-rotopercutoare Bosh
-polizoare unghiulare Bosh
-motostivuitoare 5t
-motounealta TNA
-motounealta taiat gard viu
-motofierastrau gard viu
-motoprasitoare HVA T85
-motofierastrau elagaj
-motocoasa
-tocator crengi
-masina tuns gard viu
-motounealta taiat gard viu Husqvarna
-motounealta Husqvarna H345
-generator sudura
-drujba cu prelungitor
-drujba mare
-motosapa
-unelte de gradinarit
-SH 56-D suflanta pe benzina spatii verzi
-masina tuns gazon Husqvarna R52
ATELIERUL DE PRODUCTIE
CONFECTII METALICE:
-masina de debitat aluminiu si Pvc,compresor,pantograf,masina de debavurat,bormasini si surubelnite de mana,electrice,toate din gama profesionala a firmelor Bosch, Dewalt.
De asemenea,firma noastra mai detine si o importanta baza de procesare a datelor,influentand favorabil procesul de productie.
ASIGURAREA CALITATII
Asigurarea calitatii serviciilor si produselor oferite de catre societatea noastra este facuta de :
-agrementare ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, TRUST MARK, pentru recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele in domeniul confectii metalice,constructii metalice,instalatii sanitare,instalatii termice,instalatii electrice,tamplari,colectare deseuri nepericuloase,activitati de intretinere si igienizare peisagistica.
PERSONAL
Societatea mai dispune si de un personal de inalta calificare, cadre de conducere cu studii superioare,o moderna baza de prelucrare a datelor,cat si de ofertare, iar tot personalul sau este abilitat in vederea aplicarii si respectarii normelor de protectie a muncii si certificare a calitatii(CQ),conform normelor in vigoare.

 

CERTIFICATE DE CALITATE:

ISO_ABEL.jpg