Marci

Abonament la stiri


Peisagisti si ingineri horticoli

Daca ati elaborat un proiect complex de amenajare sau oferiti consultanta in amenajarea unui spatiu verde, profitati de experienta si viteza de lucru a muncitorilor nostri, lasandu-ne sa lucram pentru voi.
     Daca aveti o amenajare contractata si va lipseste forta calificata de munca pentru realizarea lucrarilor sensibile: instalatii automatizate de udare, instalatii de iluminare, retele de drenuri, plantari, realizare alei, etc. sau daca aveti nevoie de un furnizor de pamant care sa faca si munca grea de decopertari, incarcare si evacuare resturi, aducerea si intinderea pamantului fertil (de padure) si alte lucrari de acest gen, credem ca noi suntem exact ceea ce va trebuie.
     Daca puteti sa contractati lucrari de amenajare spatii verzi, atunci negociati cu clientul, comunicati cu noi pentru realizarea devizelor si solutiilor tehnice iar executia amenajarilor va fi, cu noi, rapida si lejera.
     Dispunem de plante si de orice tip de materiale pentru amenajari gradini, pe stoc, gata de a fi livrate cu mijloacele proprii de transport, la orice adresa pe care ne-o indicati.
     Lasati-ne sa va ajutam sa va realizati lucrarile, sa va formati un palmares, sa cresteti, si veti beneficia de recomandarile intotdeauna pozitive ale clientilor vostri.
     Aduceti-ne lucrari, clienti pentru plante, materiale si sisteme (accesorii) de gradina si lasati-ne sa muncim pentru voi, in interesul vostru, in timp ce cheltuiti comisionul oferit de noi pentru serviciile dvs.
     Putem amenaja un spatiu verde in suprafata de 1000 m.p. cu toate dotarile: structura/sisteme, alei, gazon si plante, in maximum 30 zile.